donderdag 12 februari 2009

LIEGEN IS BEDRIEGEN? OF GEWOON EEN BEETJE PROMO?




















Uit onderzoek blijkt, dat 85 procent van de e-daters jokt, of liegt..hoe je het wilt noemen. Lengte, gewicht en (huwelijks)verleden zijn de meest populaire onderwerpen waarover gelogen wordt. Gewicht is iets waar 89% van de vrouwen in smokkelt.

Als het daar om gaat, kun je je af vragen in hoe verre liegen liegen is, of gewoon een beetje promo voor jezelf. Het is daarbij natuurlijk wel een verschil of je er virtueel drie centimeter bijtelt en vijf kilo af afhaalt of een huwelijk met drie kinderen verzwijgt. Verder worden er plaatjes gefotoshopt of zijn deze niet representatief dan wel uit 'betere' tijden. Uiterlijk does matter, maar de zaken ' mooier' voordoen kan tot een afwijzing en dus teleurstelling leiden. De DatingQueens vinden het zaak dicht bij je zelf te blijven, je wilt niet virtueel maar echt liefhebben, toch? Niemand vindt het leuk om belogen te worden en dat gevoel kun je wel hebben, als je profiel of foto niet overeenkomen met de life persoon die je nu eenmaal straks bent op je ' first date'.

Promoten mag!! Vooral vrouwen neigen ertoe te bescheiden te zijn over zichzelf. Vraag vijf vriendinnen om drie goede eigenschappen over je op te schrijven, dan kun je het obligate 'spontaan en gezellig' wellicht vermijden.

Dan nog...die twee kilo krijg je er vast nog af voor zaterdag...right...maar die 15 kilo echt niet meer!!
Wat is liegen, wat is jokken en wat is pure promotie voor jezelf? Kortom waar kom je nog mee weg?? Volgende week meer!!

0 reacties:

 
DatingQueens © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina