vrijdag 30 januari 2009

Single vrouwen gezocht voor tv programma!

Ben je niet bang voor competitie? Nog steeds op zoek naar een vent? Wil je graag een keer op tv komen? RTL5 zoekt voor een nieuw televisieprogramma 'Take me out' 30 single vrouwen die strijden om de aandacht van twee single mannen om zo het eeuwige geluk te vinden...Ze moeten wel heeeeel leuk zijn om die strijd aan te gaan zouden wij zeggen. Maar mischien hou je er nog een paar leuke vriendinnen aan over ;-).
Kijk voor meer informatie over dit programma op RTL 5.

dinsdag 27 januari 2009

Up2date? Of NOdate? Relatiebemiddelingsbureau onder de loep.


Radar nam het fameuze relatiebemiddelingsbureau Up2date onder de loep. Dit 'onfeilbare' bemiddelingsduo, bekend van het televisieprogramma De liefdesmakelaar met een zogenaamde slagingskans van 100% om de ideale match te vinden wordt totaal in haar hemd gezet. Internetdating wordt door Up2date genadeloos neergesabeld, maar wat presteren zij zelf? Torenhoge inschrijvingskosten, geslepen consulenten en weinig afspraken. Dat blijkt immers ook al op televisie, ooit een ideale match zien ontstaan?

De uitzending is via Radar te bekijken, even doorspoelen naar 5 minuten.

Rijke man? Meer orgasmes!


De kredietcrisis kan fnuikend zijn voor het sexleven. Uit één van de grootste lifestyle-onderzoeken van de universiteit van Newcastle blijkt dat vrouwen meer orgasmes krijgen als hun bedpartner financieel succesvol is. Met andere woorden, met het slinken van de bankrekening slinkt het plezier in bed navenant.

Betekent dit dat vrouwen met rijke mannen vaker een orgasme faken? Dat zij opgewonden raken van status en macht....? Vertel het ons!


 
DatingQueens © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina