woensdag 7 januari 2009

Happy Single?!


Happy single? Natuurlijk! Maar het feit dat in Nederland ruim anderhalf miljoen mensen ingeschreven staan op datingsites, geeft aan dat ook veel happy singles een ander ideaal hebben.

‘Nooit meer een vent!’ roept een groot deel van de vrouwelijke vrijgezellen in eerste instantie. Maar na verloop van tijd blijkt samen toch gezelliger te zijn, wordt de gang naar het ‘laatste hipste’ cafĂ© steeds zwaarder, net als de vuilniszakken die wekelijks eigenhandig naar buiten moeten worden gesjouwd. Dus....dan toch maar de virtuele datingwereld verkennen? Waar begin je in hemelsnaam?


Of je nu voor het eerst het liefdesweb verkent of een doorgewinterde dater bent, je kunt altijd advies, goede tips of extra informatie gebruiken. Deze site loodst je door de de datingjungle, helpt je de juiste keuzes te maken en adviseert hoe je je kansen optimaal kunt benutten om iemand te ontmoeten. Je kunt je ervaringen uitwisselen met anderen. En we houden je op de hoogte van de laatste sites en de nieuwste ontwikkelingen.

0 reacties:

 
DatingQueens © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina